Τα Νέα του BIOHELLAS
Τα νέα του ΒιοΕλλάς Βιολογικά νέα
Τα Νέα του BIOHELLAS
30/1/2012

Διοργάνωση Ενημερωτικής Συνάντησης από το ΒΙΟ Ελλάς στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης «Agrotica 2012»

Το ΒΙΟ Ελλάς, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Agrotica (1-5 Φεβρουαρίου 2012), διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση με θέμα:

«Οικονομικές ενισχύσεις για τη βιολογικής γεωργία και κτηνοτροφία στα πλαίσια του Μέτρου 214- ΓΕΩΡΓΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ (δράσεις 1.1 και 1.2)».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου, 11:00-13:00 στην αίθουσα Β του συνεδριακού Κέντρου «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ» του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρού της Θεσσαλονίκης.

Η παραπάνω συνάντηση αποτελεί σημαντική ευκαιρία ενημέρωσης - συζήτησης πάνω σε θέματα οικονομικών ενισχύσεων στον κλάδο της παραγωγής φυτικών και ζωικών βιολογικών προϊόντων και απευθύνεται σε παραγωγούς βιολογικών προϊόντων, κτηνοτρόφους, γεωπόνους συμβούλους βιολογικής γεωργίας και γενικότερα προς κάθε ενδιαφερόμενο για τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη προς κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Επιστροφή

Το ΒΙΟ Ελλάς, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Agrotica (1-5 Φεβρουαρίου 2012), διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Οικονομικές ενισχύσεις για τη βιολογικής γεωργία και κτηνοτροφία στα πλαίσια του Μέτρου 214- ΓΕΩΡΓΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ (δράσεις 1.1 και 1.2)».

Written By: Administrator Account Number of Views: 2674