Αρχική
Τα νέα του ΒιοΕλλάς Βιολογικά νέα
Αρχική
21/9/2016

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΕΛΛΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ GLOBALGAP IFA V.5

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της έγκρισης του ΒΙΟΕΛΛΑΣ από τον παγκόσμιο οργανισμό της GLOBALGAP για την πιστοποίηση προϊόντων σύμφωνα με το πρότυπο GLOBALGAP IFA V.5 (Φρούτα & Λαχανικά). Της έγκρισης προηγήθηκε η χορήγηση της επέκτασης της διαπίστευσης στο ΒΙΟΕΛΛΑΣ από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης ΕΣΥΔ κατά ISO 17065:2012 στις 16/9/2015.

 

Το ΒΙΟΕΛΛΑΣ τηρώντας τη δέσμευση του για την ικανοποίηση των πελατών του διασφαλίζοντας την αμεροληψία, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία προσθέτει στο ήδη ευρύ φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών του την επιθεώρηση και πιστοποίηση GLOBALGAP.

 

 

Το ΒΙΟΕΛΛΑΣ στελεχώνεται από επιθεωρητές (Auditors & Inspectors), αξιολογητές και εκπαιδευτές (In-House Trainers) εγκεκριμένους από την GLOBALGAP με τεχνογνωσία και εμπειρία στο χώρο της πιστοποίησης και της ασφάλειας στον αγροδιατροφικό τομέα.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση χρειάζεστε σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης.

 

ggap@bio-hellas.gr
T.: 2310 530252,
F.: 2310 530326 
 

Επιστροφή

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της έγκρισης του ΒΙΟΕΛΛΑΣ από τον παγκόσμιο οργανισμό της GLOBALGAP για την πιστοποίηση προϊόντων σύμφωνα με το πρότυπο GLOBALGAP IFA V.5 (Φρούτα & Λαχανικά).

συνέχεια...

 

Written By: Administrator Account Number of Views: 3145