Αρχική
Τα νέα του ΒιοΕλλάς Βιολογικά νέα
Αρχική
16/1/2015

Zotechnia : 9η Διεθνής έκθεση για την Κτηνοτροφία και την ΠτηνοτροφίαΗ ZOOTECHNIA είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.
Ανοίγει τις πύλες της κάθε δύο χρόνια στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει τις εξελίξεις στον κτηνοτροφικό - πτηνοτροφικό κλάδο. Συμμετέχοντες είναι ελληνικές & ξένες επιχειρήσεις όλων των Αγροτικών κλάδων, της Γεωργίας, της Κτηνοτροφίας, της Αλιείας καθώς και βιολογικά προϊόντα και τεχνολογίες.

Στόχος της είναι να ενημερώνει και να προβάλλει όλα τα σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων, μηχανημάτων, υπηρεσιών και ερευνών καθώς και να συμβάλλει στη διεύρυνση νέων αγορών και στη δημιουργία νέων συναλλαγών.

Το BIO Ελλάς θα βρίσκεται σε αυτή την σημαντική συνάντηση του αγροτικού κόσμου, για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν τη βιολογική κτηνοτροφία/ γεωργία, τις πιστοποιήσεις και τις νέες προοπτικές.
Σας περιμένουμε στο Περίπτερο 08 Ισόγειο - Σταντ 13
Δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να εξασφαλίσετε με πρόσκληση που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία του ΒΙΟ Ελλάς πανελλαδικά ή επικοινωνήστε στο 2108211940.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:
http://zootechnia.helexpo.gr


Επιστροφή

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς θα συμμετέχει στην 9η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία" Zootechnia 2015" που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 29 Ιανουαρίου έως τη 1 Φεβρουαρίου 2015.


συνέχεια...


Written By: Administrator Account Number of Views: 3343