Αρχική
Τα νέα του ΒιοΕλλάς Βιολογικά νέα
Αρχική
13/3/2014

Σημαντική η παρουσία του ΒΙΟ Ελλάς και φέτος στην AGRA 2014

Στην 20η Διεθνή Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων «AGRA 2014» που διοργανώνεται ετησίως στον Εκθεσιακό χώρο στο PLOVDIV της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ συμμετείχε και φέτος το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων - ΒΙΟ Ελλάς.

Η σημαντική παρουσία στο χώρο της πιστοποίησης του φορέα μας, σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις των Βαλκανίων δείχνει την πορεία ανάπτυξης και την δυναμική για την εξέλιξη της πιστοποίησης των αγροτικών προϊόντων.

Σκοπός της έκθεσης είναι να καλύψει τις ανάγκες της ανερχόμενης αγοράς της Βουλγαρίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με στοιχεία των οργανωτών τα εμπορικά αποτελέσματα των εκθετών του 2013 ήταν περισσότερο από ικανοποιητικά καθώς το 92% ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους, ενώ το 90% θα επαναλάβουν τη συμμετοχή τους .


Προϊόντα που προβάλλονται:

• Αγροτικός τομέας (αγροτικά μηχανήματα χωματουργικά, θεριστικά, σποράς τρακτέρ,ξηραντές, σιλό, εξοπλισμός διακίνησης αγροτικών προϊόντων, σπόροι και επεξεργασία,
   λιπάσματα, τεχνολογίες και εξοπλισμός, λιπάσματα, αρδευτικός εξοπλισμός και τεχνολογίες Συσκευασίας)

• Τομέας κτηνοτροφικών προϊόντων (εξοπλισμός, τεχνολογίες βελτίωσης και αναπαραγωγής ζώων και πουλερικών, κτηνιατρικά φάρμακα)

• Τομέας ιχθυηρών προϊόντων (αναπαραγωγή, τεχνολογίες, συνθήκες μεταφοράς και αποθήκευσης, θαλασσινά και βάρκες και πλοία για θαλάσσιο και ποταμίσιο ψάρεμα).

• Τομέας ανθοκομικής, κηπουρικής (άνθη και φυτά για κήπους και θερμοκήπια, έπιπλα και αξεσουάρ για κήπους, είδη ανθοκομικής, εξοπλισμός και εργαλεία). Για την επιτυχή μας παρουσία στην έκθεση συνετέλεσαν το επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας από τη Σόφια Βουλγαρίας και από το Περιφερειακό γραφείο της Θεσσαλονίκης του ΒΙΟ Ελλάς που υποδέχονταν και ενημέρωναν τους ενδιαφερόμενους. Για την επιτυχή μας παρουσία στην έκθεση συνετέλεσαν το επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας από τη Σόφια Βουλγαρίας και από το Περιφερειακό γραφείο της Θεσσαλονίκης του ΒΙΟ Ελλάς που υποδέχονταν και ενημέρωναν τους ενδιαφερόμενους. Για την επιτυχή μας παρουσία στην έκθεση συνετέλεσαν το επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας από τη Σόφια Βουλγαρίας και από το Περιφερειακό γραφείο της Θεσσαλονίκης του ΒΙΟ Ελλάς που υποδέχονταν και ενημέρωναν τους ενδιαφερόμενους.


 Για την επιτυχή μας παρουσία στην έκθεση συνετέλεσαν το επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας από τη Σόφια Βουλγαρίας και από το Περιφερειακό γραφείο της Θεσσαλονίκης του ΒΙΟ Ελλάς που υποδέχονταν και ενημέρωναν τους ενδιαφερόμενους.

Επιστροφή

Στην 20η Διεθνή Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων «AGRA 2014» που διοργανώνεται ετησίως στον Εκθεσιακό χώρο στο PLOVDIV της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ συμμετείχε και φέτος το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων - ΒΙΟ Ελλάς.

συνέχεια...

Written By: Administrator Account Number of Views: 3690